Заключващи Системи, Брави и Аксесоари

Abloy


 

 

High Security Abloy Protec

Abloy Protec патрон с висока сигурност

ABLOY PROTEC

Уникалната конструкция на патрона с дисков механизъм ABLOY® PROTEC му дава защита от всички
познати методи на отключване.

2RTM –  Иновационен принцип на изработка на системата с изрязване по два радиуса. Патентованата
система „2RTM“ (cutting of keys on two radii) прави изработката на дубликати на ключовете невъзможна
без наличието на специализирано оборудване ABLOY® PROTEC.

DBSTM Уникалната система за блокиране на дисковете DBSTM прекъсва всички опити за манипулиране
на дисковете, като ги заключва един за друг в обща солидна конструкция. Подвижни елементи
блокират дисковете при вкарване на ключ, който не е идентичен с комбинацията на патрона.

В пресата:

Десислава Гълъбова – В-к Строителен Пазар

 

„Интеза“ ООД е една от най-добре познатите на българския потребител специализирани марки. Името й е синоним на сигурност в дома и удобство в офиса.

От 1996 г. „Интеза“ ООД внася различни заключващи системи и аксесоари, архитектурен обков, антипаник брави, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, сейфове и каси.

Днес тя притежава добре развита мрежа от собствени търговски обекти, верига ключарски ателиета, както и складова база, производствен и пакетажен цех и непрекъснато обогатява каталога си, следвайки изискванията на пазара.

 

 

 

– Г-жо Христова, с кои фирми си партнира „Интеза”, за да поддържа високото качество на предлаганите продукти?

 

  • Интеза” работи с утвърдени лидери в производството на заключващи системи от Италия, Финландия и Испания. От Италия внасяме дръжки за врати, брави, катинари, патрони. Партнираме си с «Виро» и «Корбин». От Испания внасяме панти и автомати за врати. От Финландия – патрона Abloy, който е с дисков механизъм – възможно най-добрата защита в момента на пазара.

 

– Разкажете ни повече за Abloy?

 

Abloy е закален изцяло, има специален профил на ключа и е запазена марка на “Интеза”. При закупуването на Abloy се предлагат патрони, катинари и се издава специална карта срещу личната карта на купувача и само с нея е възможно да се извади дубликат. Ключовете Abloy, както и Mul-t-lock Interactive, могат да бъдат поръчани само в търговската мрежа на „Интеза“ или в сервизния център, от който сте закупили продукта срещу попълнена клиентска карта.

 

– Как работи Abloy?

 

– Изработен e във Финландия. Това е единственият патронен механизъм без пружини, за който ми е известно. Изключително устойчив е на климатичните условия. Има легална защита против неоторизирано копиране, а „Интеза” държи патента на ключа, както и за ключалката. Той е част от серията Master key. Master key системата е известна с това, че с нея може да ползваме съответен режим на заключване и достъп, при който всеки потребител е в състояние да отключва единствено помещенията, в които му е позволено да влиза. Няма ограничение по отношение броя на вратите. С Master key системата може да позволите или ограничите достъпа до врати, катинари, допълнителни брави, шкафове, каси, пощенски кутии.

 

Какви клиенти ползват вашите услуги?

 

– Частни лица и фирми. Почти всички продукти са популярни, до един те са свързани със сигурността на дома и сградата и в днешното време почти няма продукт, който да не се търси и да не се купува.

Преди наши клиенти бяха ”Софияленд”. Сега са веригата хипермаркети „Билла”, БНБ, „Топлофикация” АД, „Енергоснабдяване” ЕАД, „Шуменско” АД, „Мобилтел” ЕАД, Mall Of Sofia, „Соравия център”, Райфайзенбанк, хотел „Кремиковци“ в Китен, централата на БДЖ, Бизнес център – Панагюрище, „ЦБА – Банско” ООД, „Космо Мобайл България” ЕАД.

Отрасълът се развива добре в България, има накъде да се разраства и обновява, и продуктите се приемат много добре в страната.

 

– Какви са новостите в отрасъла?

a

– Непрекъснато се усъвършенства заключването или иначе казано – сигурността, която трябва да се даде на потребителя. Конкурентоспособност и доверие у клиентите и партньоритеa си постигаме с високото качество на нашите продукти. Гамата ни от артикули е много силна, тъй като предлагаме заключващи системи и аксесоари с голямо разнообразие на модели и цветове от дизайнерска гледна точна. А след като сме на пазара от 12 години, мисля, че мога да кажа, че и «Интеза» се развива много добре. Следваме последните новости на пазара и предлагаме само най-доброто.

www.intesa.bg

www.abloy-bg.net

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s